dinsdag 26 juni 2018

Line-up Dutch Digital Day 2018 compleet

Line-up Dutch Digital Day 2018 compleet
Dutch Digital Agencies organiseert de vierde editie van Dutch Digital Day met een nationale en internationale line-up. Tijdens Dutch Digital Day aanstaande vrijdag komt de digitale industrie samen voor een injectie next-level inspiratie. In één middag kun je worden geïnspireerd door de missie naar de rode planeet, de opkomst van intelligente machines, de ex-leider van de Lating Kings, de design director voor de Hillary Clinton Campaign en 's werelds eerste cyborg.
Lees verder

AT&T koopt AppNexus
's Werelds grootste telecombedrijf, AT&T uit de VS, koopt de maker van reclametechnologie AppNexus voor een kleine twee miljard dollar.
Lees verder

Woonwinkel Lil maakt in afgeslankte vorm een doorstart
Woonwinkel Lil.nl maakt in afgeslankte vorm een doorstart. Samen met WebshopOvername.nl wil men alsnog doorgroeien in Nederland, Duitsland en België.
Lees verder

Edge voor Android 5 miljoen keer gedownload
De browser Edge van Microsoft voor Android is inmiddels al 5 miljoen keer gedownload. Een opmerkelijk succes voor een bedrijf dat Android ooit schuwde.
Lees verder

Online bereik van Videoland bijna 1 miljoen personen
Kort nadat RTL stopte net het aanbieden van RTL Gemist bij tv-aanbieders als Ziggo en KPN, en de zender aangaf dat volgende stap is om Videoland en RTL XL te bundelen in één online videodienst, is RTL dochter Videoland sterk gegroeid.
Lees verder

Nephelpdesk ook via Google te vinden
Bij de Fraudehelpdesk blijven meldingen binnenkomen van mensen die zijn opgelicht door een telefonische helpdesk. Opvallend is dat deze gedupeerden zelf contact zochten met deze partij, zo schrijft de organisatie.
Lees verder

Belgische factuurapp op de vingers getikt
De Belgische app POM heeft onder druk van de Nationale Bank de betaalmogelijkheid voor bepaalde facturen uitgeschakeld. De ontwikkelaar heeft daarvoor geen licentie.
Lees verder

Broodjesketen Panos digitaliseert klantenprogramma
Broodjeszaak Panos heeft zijn klantenprogramma gedigitaliseerd. De plastic kaart wordt na 23 jaar vervangen door een app.
Lees verder

Slimme luidspreker stuurt nog maar weinig apparaten aan
Maar een zeer kleine groep, amper 6 procent, gebruikt slimme luidsprekers zoals Apples HomePod om verlichting en verwarming aan te sturen. Dat blijkt uit onderzoek van IHS Markit.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.