dinsdag 12 juni 2018

L2Fiber gaat Rotterdam verglazen

L2Fiber gaat Rotterdam verglazen
L2Fiber Rotterdam wil in heel Rotterdam glasvezel aanleggen. In juli wordt begonnen met het aansluiten van circa 12.000 woningen in Kralingen-west. Daarna wordt de campagne uitgerold naar alle andere wijken in Rotterdam.
Lees verder

Centraal Beheer maakt commercials voor autoverkopers
Particulieren die hun auto willen verkopen, kunnen een persoonlijk videocommercial laten maken door Centraal Beheer. De filmpjes kunnen ze op socialmedia en autosites zetten.
Lees verder

Bedrijven en overheid werken aan risicomodel en keurmerk Cybersecurity
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) ontwikkelt in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars, VNO-NCW, MKB-Nederland, CIO Platform Nederland, Nederland ICT, Cyberveilig Nederland en Partnering Trust een nieuw risicomodel en keurmerk.
Lees verder

Erotische webshop EasyToys op Tmall
De erotische webshop EasyToys, een onderdeel van EDC Retail uit Veendam, is vanaf nu aanwezig op Tmall, de marktplaats van Alibaba Group, om erotische lifestyleproducten in China.
Lees verder

Google tekent Carrefour voor voiceshopping in Frankrijk
Franse consumenten kunnen vanaf begin 2019 de dagelijkse boodschappen gaan doen door tegen een apparaatje van Google te praten: een smartphone of een slimme speaker. Daartoe tekende supermarktketen Carrefour een samenwerking met het technologiebedrijf die ook grote impact heeft op de backoffice.
Lees verder

VodafoneZiggo opent eerste gezamenlijke winkel
VodafoneZiggo heeft deze week in het Utrechtse Hoog Catharijne een eerste winkel geopend waar de merken Vodafone en Ziggo beiden zijn vertegenwoordigd. Op dezelfde locatie opent VodafoneZiggo op 1 oktober 2018 haar nieuwe centrale kantoor.
Lees verder

Nederlandse delegatie naar Estland over 'digital'
Een delegatie van ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Koning en staatssecretaris Knops zijn vandaag en morgen op een tweedaags werkbezoek in Estland. Ze willen leren van de geavanceerde digitale overheid en digitale dienstverlening.
Lees verder

Anne Frank Huis in VR
Dinsdag lanceerden de Anne Frank Stichting, Force Field VR en Oculus een virtual reality tour van Anne Franks onderduikplek: Anne Frank House VR. De tour geeft een bijzonder inkijkje in de onderduikplaats van Anne Frank en de zeven andere onderduikers van het Achterhuis.
Lees verder

EU neemt fusie T-Mobile en Tele2 langer onder de loep
De voorgenomen fusie van T-Mobile en Tele2 blijft hoogst onzeker. Volgens Reuters gaat de EU de plannen tenminste vier maanden langer beoordelen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.