dinsdag 12 juni 2018

Kamerstukken ministerie van EZ: Antwoorden op Kamervragen over de afhandeling van oude schades door de NAM

Antwoorden op Kamervragen over de afhandeling van oude schades door de NAM
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt Kamervragen van de leden Beckerman (SP), Nijboer (PvdA) en Van Tongeren (GroenLinks) over de afhandeling van oude schades door de NAM.
Lees verder

Kamerbrief over verzoek informatie actuele tijdspad postdialoog
Staatssecretaris Keijzer (EZK) informeert de Tweede Kamer dat mevrouw Oudeman heeft laten weten dat zij inmiddels in de afrondende fase van haar advies over postdialoog is beland.
Lees verder

Kamerbrief over vertrek Nationaal Coordinator Groningen
Minister Wiebes (EZK) laat in een brief aan de Tweede Kamer weten dat Nationaal Coördinator Groningen (NCG), de heer Hans Alders bij brief bekend gemaakt heeft dat hij zijn positie beschikbaar stelt.
Lees verder

Gespreksverslag overleg NCG, NAM en EZK over de samenwerkingsovereenkomst
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over 'afsluitboete' voor gasloos gaan wonen
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van de Kamerleden Van Tongeren en Van der Lee (beiden GL) over het bericht 'Ruim 600 euro 'afsluitboete' voor huiseigenaar die gasloos gaat wonen, dat mag dus niet'.
Lees verder

Kamerbrief over Europees Klimaatbeleid 2021-2023
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over de drie akkoorden (ETS, ESR, LULUCF) die tot stand zijn gekomen in het Europese klimaatbeleid.
Lees verder

Kamerbrief over nieuwe aanwijziging tekst- en beeldbemiddelingsdienst voor doven en slechthorenden
Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over de nieuwe aanwijziging tekst- en beeldbemiddelingsdienst voor doven en slechthorenden.
Lees verder

Kamerbrief met reactie op het bericht over stijgende CO2-uitstoot in Nederland
Minister Wiebes (EZK) geeft de Tweede Kamer zijn reactie op de cijfers van het CBS over de hogere CO2-uitstoot in het eerste kwartaal van 2018.
Lees verder

Uitstelbrief over bericht dat een zonnebedrijf zich schuldig zou maken aan dubieuze grondtransacties
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een uitstelbrief over de beantwoording van vragen over het bericht dat een ontwikkelaar van zonneparken zich schuldig zou maken aan dubieuze grondtransacties.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.