dinsdag 12 juni 2018

"Ik geloof niet in maakbaarheid van het leven"

"Ik geloof niet in maakbaarheid van het leven"
Nooit gedacht, toch gebeurd. Het is een wetmatigheid in het leven van Maarten van der Weijden. Voor de olympisch kampioen openwaterzwemmen 2008 is deze ook toe te passen op zijn ondernemerschap.
Lees verder

Team belangrijker dan Tech
Tijdens mijn afgelopen reis naar Sillicon Valley is me iets opgevallen. Namelijk de waardering die men in de VS heeft voor het Team. Zijn mensen belangrijker dan technologie?
Lees verder

Contactgegevens
Kom in contact met De Zaak. Ben je ondernemer en wil je advies? Of wil je hulp bij het bereiken van ondernemers. Alle contactgegevens op een rij.
Lees verder

Duurzaam en milieuverantwoord ondernemen
Milieu verantwoord ondernemen in sportkleding
Dat het tijd wordt om samen grote stappen te gaan ondernemen als het gaat om het milieu is bij de meeste van ons inmiddels al goed doorgedrongen. Afval scheiden, zo weinig mogelijk plastic gebruiken en zwerfafval opruimen; we doen ons best om onze omgeving zo min mogelijk schade aan te richten. Dit doen we niet alleen omdat we nu graag willen leven in een schonere wereld, maar ook omdat we het goed willen doen voor de volgende generaties. Maar, niet alleen particulieren zetten hun beste beentje voor als het gaat om het milieu. Ook bedrijven zien steeds vaker het belang van verantwoord ondernemen, waardoor ook zij meer hun best doen als het gaat om het verkopen of produceren van milieuvriendelijke producten.
Lees verder

"Het begon met een eend"
In Vreemde Vogel gaat reporter Claartje Vogel voor De Zaak op zoek naar ondernemers met een uniek bedrijf. Lama's verhuren, hoe kom je erbij? Met die vraag gaat Claartje in deze aflevering op bezoek bij Bert Roelofs.
Lees verder

Zo werkt een kasboek
Als je onderneemt met contant geld, is een kasboek noodzakelijk voor je financiƫle huishouding en een verplicht onderdeel van je administratie. Zo ziet een simpel, maar duidelijk kasboek er uit.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.