maandag 11 juni 2018

Groothandels starten 2018 met hogere omzet

Groothandels starten 2018 met hogere omzet
Groothandels hebben in de eerste maanden van 2018 meer omzet gedraaid dan vorig jaar. De groei van 1,9 procent ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar, was wel de laagste toename in twee...
Lees verder

Staking bij Gelderse producent van bankbiljetpapier
Medewerkers van waardepapierproducent VHP in het Gelderse Ugchelen leggen maandag het werk neer. Met de staking wil het personeel eisen voor een hoger loon kracht bijzetten.
Lees verder

Aantal buitenlandse investeringen in Nederland gedaald
Het aantal buitenlandse investeringen is vorig jaar op 339 uitgekomen. Dat is minder dan de 409 investeringen van 2016.
Lees verder

Staalconcern ArcelorMittal bouwt nieuwe installatie in Gent
Staalconcern ArcelorMittal is begonnen met de bouw van een afzuiginstallatie voor hoogovens in Gent. De nieuwe installatie vangt gas met CO2 af en zet het om in bio-ethanol. Met het project is 150...
Lees verder

'Arbeidsmigranten zorgen voor meer werkgelegenheid'
Nederland heeft arbeidsmigranten hard nodig. Komende jaren zal de behoefte aan extra krachten uit het buitenland zelfs alleen maar toenemen. 
Lees verder

Adyen gaat voor 240 euro per aandeel naar de beurs
Betalingsdienstverlener Adyen heeft de prijs van zijn beursgang vastgesteld op 240 euro per aandeel. Dat is aan de bovenkant van de voorgestelde bandbreedte.
Lees verder

Turkse economie groeit flink harder dan verwacht in eerste kwartaal
De Turkse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 7,4 procent gegroeid vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder.
Lees verder

Vestigingen failliete winkelketen Leapp blijven voorlopig dicht
De failliete winkelketen Leapp blijft gesloten zolang de curator werkt aan een doorstart. Volgens curator Kees van de Meent is de kans op een tweede leven voor de verkoper van gebruikte en opgeknapte...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.