woensdag 13 juni 2018

Geen beursgong voor Adyen, maar koers gaat ‘keihard omhoog’

Geen beursgong voor Adyen, maar koers gaat 'keihard omhoog'
Als betaalverwerker Adyen vandaag in Amsterdam naar de beurs gaat is het met een waarde van 7 miljard euro al groter dan Air France-KLM of Philips Lighting, bedrijven die vele tientallen jaren groei nodig hadden om überhaupt op een respectabel niveau te komen. Adyen bestaat sinds 2006.
Lees verder

Mark Pritchard (P&G) op Embassy of Dutch Creativity
De chief brand officer van P&G, Mark Pritchard, is maandag 18 juni een van de gasten op de Embassy of Dutch Creativity tijdens het Cannes Lions-festival.
Lees verder

Nooit meer een lekke band
Nooit meer een lekke band: twee studenten van de Hogeschool van Amsterdam voorzagen al tijdens hun studie een gat in de markt. En nu is hun vinding onderdeel van het nieuwe Airless System van fietsbandenproducent Schwalbe dat onlangs de Fiets Innovatie Award 2018 won.
Lees verder

'Amsterdam straks grootste datacenter regio in Europa'
De markt voor datacenters rond Amsterdam is de afgelopen zeven jaar met 18 procent gegroeid. 71 procent van alle datacenter capaciteit in Nederland staat in deze regio. Voor de komende jaren is zo'n 184.000 vierkante meter aan vloeroppervlak in nieuw te bouwen multi-tenant datacenters gepland, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van de Dutch Data Center Association (DDA).
Lees verder

Tweakers komt met nieuw event: Tweakers Gaming Live
Techgemeenschap Tweakers.net organiseert komend najaar de eerste editie van Tweakers Gaming Live. Dat wordt een meerdaags event met een LAN-party en een E-sportscompetitie.
Lees verder

Beurskoers Adyen al bijna verdubbeld
De koers van het aandeel Adyen is direct na de openingsbel 60 procent omhoog geschoten naar 410 euro. De koers staat nu op 438 euro.
Lees verder

Sterke stijging van fraude met internetbankieren in België
In het eerste kwartaal van 2018 vonden in België 1361 incidenten met internetbankieren plaats. Bijna alle gevallen waren toe te schrijven aan phishing. Dat is zo'n 60 procent meer dan in vergelijking met het eerste kwartaal van 2017.
Lees verder

KLM-app laat mijlpalen van gebruiker zien
KLM heeft de nieuwe versie van de mobiele app uitgebreid met de toepassing 'Milestones'. Hiermee kan elke klant in zijn profiel zien hoe vaak, hoe lang en naar welke bestemmingen is gevlogen met KLM en deze informatie delen op social media.
Lees verder

'Apple laat Lightning vallen'
Volgens Aziatische bronnen stapt Apple volgend jaar af van de Lightning kabels die nu nog voor de iPhone en iPad worden gebruikt. Het bedrijf gaat dan over op USB-C, de standaard die door de meeste fabrikanten van Android smartphones reeds wordt omarmd.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.