dinsdag 12 juni 2018

Fonds Bestrijding Kinderarbeid van start

Fonds Bestrijding Kinderarbeid van start
groep kinderen

Wilt u actief kinderarbeid aanpakken in uw productieketen? Dan kunt u steun krijgen uit het subsidieprogramma Fonds Bestrijding Kinderarbeid (FBK).

Lees verder

Start leernetwerken klimaatneutraal en circulair inkopen

Wilt u meer leren over klimaatneutraal en circulair inkopen op specifieke onderwerpen of ervaringen delen met andere overheden? Meld u dan aan voor de leernetwerken die starten op 2 en 3 juli 2018 in de Jaarbeurs Meetup te Utrecht.

U kunt zich aanmelden voor de volgende leernetwerken: Kantoorinrichting, Bedrijfskleding, ICT, Bouw & GWW, Energie, Mobiliteit, Samenwerking Markt & Overheid en Interne organisatie. Voor de expertbijeenkomsten Effectmonitoring MVI en CO2 schaduwprijzen is beperkt ruimte voor deelname.

Lees verder

Laadpaalnodig.nl versnelt uitbreiding van elektrisch laadnetwerk
laadpaal

Met steun van RVO.nl, ontwikkelde NKL samen met een brede groep kennispartners en gemeenten een onafhankelijk aanvraagportaal voor laadpunten van elektrisch vervoer: laadpaalnodig.nl.

Lees verder

Zuidwest-Nederland versnelt industriƫle symbiose
Symbiosis for Growth

Partijen in de regio West-Brabant en Zeeland en de Rijksoverheid gaan samen industriƫle symbiose in die regio intensiveren.

Lees verder

Subsidie voor innovatieprojecten aquacultuur open op 2 juli
Kweeknetten in rivier - Innovatieprojecten aquacultuur

Wilt u een project uitvoeren dat gericht is op het stimuleren van de duurzame ontwikkeling van aquacultuur? U kunt vanaf 2 juli subsidie aanvragen voor het uitvoeren van innovatieprojecten.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.