donderdag 28 juni 2018

FNV tevreden over eerste stakingsdag streekvervoer

FNV tevreden over eerste stakingsdag streekvervoer
Volgens vakbond FNV was de eerste van drie achtereenvolgende stakingsdagen in het streekvervoer een succes. De bond blijft erbij dat 85 procent van de buschauffeurs het werk heeft neergelegd.
Lees verder

30.000 Nederlandse banen tussen 2014 en 2016 naar buitenland
In twee jaar tijd zijn 30.000 Nederlandse banen naar het buitenland verplaatst. 6 procent van de bedrijven met vijftig man of meer bracht de taken onder in met name EU-lidstaten, meldt het CBS...
Lees verder

AH geeft klanten meer informatie over voedingswaarde
Albert Heijn geeft klanten vanaf donderdag meer inzicht geeft in de hoeveelheid suiker, vezels, vetten en andere voedingsstoffen die in gekochte producten zitten.
Lees verder

Akkoord over loonsverhoging 170.000 winkelmedewerkers
Winkelmedewerkers in de detailhandel krijgen er meer loon bij. Vakbonden CNV, de Unie en AVV zijn akkoord met de werkgevers over een nieuwe cao, maakt branchevereniging INretail bekend.
Lees verder

Steeds minder reclamefolders op de deurmat
Het aantal reclamefolders dat bij mensen thuis wordt bezorgd, daalt gestaag. Dat zegt folderverspreider Spotta tegen de NOS.
Lees verder

CPB: Innovatie maakt geen groot verschil in productiviteitsgroei
De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zit fout met zijn bevindingen over productiviteitsgroei in Nederland. Het instituut stelt dat voorlopers in innovatie qua...
Lees verder

Steeds minder reclamefolders belanden op de deurmat
Het aantal reclamefolders dat bij mensen thuis wordt bezorgd, daalt gestaag. Volgens folderverspreider Spotta kregen consumenten vijf jaar geleden gemiddeld nog iedere week 37 folders in hun...
Lees verder

Verlies HEMA ruim gehalveerd in eerste kwartaal 2018
Winkelketen HEMA heeft zijn nettoverlies in het eerste kwartaal ruim zien halveren tot 6 miljoen euro.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.