donderdag 14 juni 2018

DeOnlineDrogist omarmt Payconiq

DeOnlineDrogist omarmt Payconiq
Klanten van DeOnlineDrogist.nl kunnen hun bestellingen voortaan betalen met de mobiele betaalapp Payconiq. Het bedrijf claimt daarmee de eerste grote webshop in Nederland te zijn.
Lees verder

Acht extra Belgische treinstations krijgen Wifi
Acht extra Belgische treinstations krijgen wifi: Aalst, Bergen, Brussel-Noord, Doornik, Gent-Sint-Pieters, Kortrijk, Mechelen en Oostende. Dat heeft de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS bekend gemaakt.
Lees verder

Klantenonderzoek blijkt verkapt abonnement
Oplichters hebben zogenaamd uit naam van Albert Heijn een e-mail in omloop gebracht met een klantenonderzoek. Voor deelname aan het onderzoek kan men mooie prijzen winnen. In werkelijkheid gaat het om een verkapt abonnement, waarschuwt het tv-programma Opgelicht.
Lees verder

Restaurant met eigen besteldienst nu ook welkom bij Deliveroo
Maaltijdbezorger Deliveroo wil het aantal aangesloten restaurants in Nederland sterk uitbreiden met een nieuwe dienst Marketplace+. Daarbij lopen de bestellingen nog steeds via Deliveroo, maar kunnen restauranteigenaren hun eigen bezorgers inschakelen.
Lees verder

Voortaan producten kopen in Instagram Stories
Gebruikers van Instagram kunnen voortaan aankopen doen binnen het onderdeel Stories. Adidas, Aritzia en Louis Vuitton zijn de eerste merken waarmee Instagram samenwerkt.
Lees verder

'Naspers in gesprek met P2P e-commerce platform Caroussel'
Het Zuid-Afrikaanse Naspers, geleid door een Nederlander, zou gesprekken voeren met Caroussel uit Singapore. Dit P2P e-commerce platform wordt vooral gebruikt in Taiwan en Hong Kong.
Lees verder

Magneds breidt uit naar buitenland
Onlinepromotiebedrijf Magneds uit Tilburg heeft samenwerkingen getekend waardoor het actief wordt in Duitsland, Zwitserland, Spanje en Portugal. Een deal voor Polen is in de maak.
Lees verder

Valentine van der Lande start online ontbijtmerk Oot
Ondernemer Valentine van der Lande, ooit oprichter van uitgeefplatform TenPages, is een nieuw online ontbijtmerk Oot begonnen.
Lees verder

Greenhouse Group start label Conversational
Bedrijvengroep Greenhouse Group uit Eindhoven lanceert vandaag een nieuw label dat zich specialiseert in conversational marketing, de wereld van chatbots en spraakassistenten.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.