dinsdag 12 juni 2018

Deens energiebedrijf verkoopt belang in Rotterdamse energiecentrale

Deens energiebedrijf verkoopt belang in Rotterdamse energiecentrale
Energiebedrijf Ørsted heeft zijn belang van 50 procent in de Rotterdamse energiecentrale Enecogen verkocht aan een dochterbedrijf van Castleton Commodities International.
Lees verder

'Europese Commissie gaat overname Tele2 verder onderzoeken'
De Europese Commissie gaat dieper onderzoek doen naar de geplande fusie van de Nederlandse activiteiten van T-Mobile en Tele2.
Lees verder

Visbedrijven Foppen en Klaas Puul slaan handen ineen
Visverwerker Foppen Groep uit Harderwijk fuseert met zijn Volendamse sectorgenoot Klaas Puul Beheer. Beide bedrijven houden zich bezig met de verwerking van zalm en garnalen.
Lees verder

71 procent van werkgevers heeft moeite personeel te vinden én te behouden
Het wordt steeds lastiger om vacatures ingevuld te krijgen, net name functies in de sectoren techniek, ICT en Productie & Operations. 
Lees verder

Inflatie in VS op hoogste niveau sinds 2012
Het inflatiecijfer in de Verenigde Staten heeft het hoogste niveau in zes jaar bereikt. De inflatie lag in mei op 2,8 procent op jaarbasis, tegen 2,5 procent in april.
Lees verder

Wientjes wordt voorman van de chemische industrie
Oud-werkgeversvoorman Bernard Wientjes gaat per direct aan de slag als voorzitter van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI).
Lees verder

Turkse mededingingswaakhond onderzoekt Philips
De Turkse mededingingsautoriteit is een onderzoek begonnen naar Philips en zijn Turkse onderdeel Türk Philips Ticaret.
Lees verder

Tesla ontslaat bijna 10 procent van personeel wereldwijd
Tesla haalt een streep door bijna een tiende van zijn wereldwijde personeelsbestand. Die ingreep is nodig om de maker van elektrische auto's eindelijk winstgevend te kunnen maken. Tesla heeft in...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.