vrijdag 8 juni 2018

De Chinese toerist moet je pamperen

De Chinese toerist moet je pamperen
Nederlandse reisorganisaties moeten steeds vaker rekening houden met de (digitale) voorkeuren van Chinese toeristen. Dat bleek gisteren tijdens Emerce Travel in Amsterdam.
Lees verder

Exclusief contract buitenreclame-exploitant Exterion Media met Groningen
Buitenreclame-exploitant Exterion Media heeft een contract voor een periode van 10 jaar gesloten met de gemeente Groningen. Het gaat om zowel traditionele- als digitale reclamerechten in de stad.
Lees verder

ING neemt belang in start-up Fincompare
ING Ventures leidt de investeringsronde in het Duitse Fincompare waarbij de start-up tien miljoen euro groeigeld verwerft.
Lees verder

Emerce Social Travel Awards 2018: wie zijn de winnaars?
Tijdens Emerce Travel, het jaarlijkse evenement voor online reisprofessionals, zijn de Social Travel Awards uitgereikt aan de vier uitblinkers in social media op de Nederlandse markt.
Lees verder

Home24 deze maand naar de beurs
Online meubelwinkel Home24 wil halverwege de maand juni een beursnotering krijgen in Frankfurt. Het doel is om 150 miljoen euro uit de markt te halen.
Lees verder

Emerce Travel 2018: de foto's
Donderdag werd Emerce Travel, het evenement voor de online reisprofessional, gehouden in Pakhuis de Zwijger. Met inspirerende keynotes van David Armstrong (HolidayPirates) over hoe zij social media inzetten om een groot publiek te bereiken en hiervoor niet afhankelijk zijn van Google en van Maksim Izmaylov (Winding Tree) over de use cases van blockchain in travel.
Lees verder

Amazon krijgt live tv-rechten wedstrijden Premier League
Amazon heeft in Engeland live tv-rechten verworven om voetbalwedstrijden uit de Premier League te kunnen uitzenden. Klanten van de e-commercereus kunnen de streams gratis zien als ze lid zijn van klantenprogramma Prime.
Lees verder

Belgen waarschuwen voor fraude met bitcoins
De Belgische Federale Overheidsdienst Economie en beurswaakhond FSMA trekken gezamenlijk aan de bel: zij hebben al 329 meldingen van oplichting met cryptomunten binnen. Vorig jaar om deze tijd waren er nagenoeg geen meldingen.
Lees verder

Tachtig miljoen voor taxi-app Gett
Uber-concurrent Gett haalt tachtig miljoen dollar venture capital op bij zijn aandeelhouders, onder wie Volkswagen Group. Het bedrijf wil over een jaar operationeel winstgevend draaien in de steden waar het actief is.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.