dinsdag 12 juni 2018

Coolblue sluit diverse losse webwinkels

Coolblue sluit diverse losse webwinkels
Retailer Coolblue sluit vandaag diverse losse webwinkels en gaat alleen nog verder onder het domein Coolblue. De veranderingen waren al eerder aangekondigd.
Lees verder

'Marketingbanen weg door kunstmatige intelligentie'
Automatisering en kunstmatige intelligentie zullen komende jaren banen overnemen in de marketingsector, ook of juist die van specialistische online marketeers. Dat zegt de topman van Rocket Internet Oliver Samwer.
Lees verder

Boekhoudapplicatie Skwarel haalt 1 miljoen euro op
De Brusselse start-up Skwarel, maker van een webapp voor boekhouders en hun klanten, haalt 1 miljoen euro op bij onder meer Belfius, Innoviris en Brustart.
Lees verder

Ook Telenet en Orange met bellen over 4G en wifi
Klanten van de Belgische kabelaar Telenet bellen binnenkort mobiel niet langer alleen via het 2G en 3G netwerk. Met Voice over LTE en Voice over wifi kan dat ook via 4G en via wifi. Ook Orange is begonnen met een VoLTE-dienst.
Lees verder

Miljardenverlies voor Xiaomi
Mobieltjesfabrikant Xiaomi heeft in het eerste kwartaal van 2018 een verlies van maar liefst 1,1 miljard dollar geleden. Dat blijkt uit documenten die zijn gedeponeerd in verband met de aanstaande beursgang in Hong Kong.
Lees verder

TU Delft test digitale identiteit voor op de telefoon
De TU Delft heeft een toepassing voor de telefoon ontwikkeld, waarmee je snel en veilig je identiteit kunt aantonen. Na de zomer gaat in twee gemeenten een gebruikersproef met deze techniek van start.
Lees verder

Prappers Media lanceert voice label
Appmarketing bureau Prappers Media lanceert een nieuw label Voice Search Digital dat zich helemaal richt op voice strategie├źn en diensten.
Lees verder

Rabo van start met blockchain handelsplatform we.trade
De Rabobank verwacht deze maand de eerste klanten aan te kunnen sluiten op We.trade. Het platform verbindt bij een handelstransactie betrokken partijen naadloos met elkaar met behulp van blockchain. Ze lopen bij internationale handel minder risico. Zakelijke partners kunnen elkaar niet alleen vinden op het platform, maar ook transacties afsluiten. Ze kunnen elkaar opzoeken en […]
Lees verder

Zalando: tien procent omzet is van derden
Bijna tien procent van de omzet op Zalando wordt gerealiseerde door merken zelf en aangesloten winkelketens. Het bedrijf wil het partnerpogramma hierachter meer dan verdubbelen op middellange termijn.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.