dinsdag 26 juni 2018

b2b meetings tijdens Marketplace Food in Oostenrijk

b2b meetings tijdens Marketplace Food in Oostenrijk

Bent u ondernemer in de voedingsmiddelenindustrie en op zoek naar zakenpartners? Ga dan mee met de missie naar de Marketplace Austria Food 2018.

Marketplace Austria is een uitstekende gelegenheid voor inkopers van voedingsmiddelen en dranken om Oostenrijkse leveranciers en producenten te ontmoeten. Tijdens deze beurs organiseert Enterprise Europe Network Nederland business-to-business (b2b) meetings.

Lees verder

Holland Paviljoen op het ISWA World Congress

Wilt u uw producten of diensten voor afvalbeheer presenteren op een van de grootste afvalevenementen in Azië? En wilt u in contact komen met beslissers in de afvalsector uit Maleisië, de ASEAN-regio en andere delen van de wereld? Kom dan naar het Holland Paviljoen op de expositie bij de International Solid Waste Management Association World Congress.

Lees verder

Internationale matchmaking tijdens Floating Wind Power Atlantic Forum (FWP) 2018

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Kom dan op 19 september 2018 naar het matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Brest.

De matchmaking is onderdeel van FWP Atlantic Forum en biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Voor wie

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore wind energy.

Lees verder

Jongeren bouwen eigen huis in Bronckhorst
Eigenbouw Almere

In het Gelderse Bronckhorst hebben jongeren moeite om betaalbare starterswoningen te vinden. De gemeente geeft hen daarom voor het eerst de mogelijkheid zelf te bouwen.

Lees verder

Win de KoopWijsPrijs met een ambitieus project inkopen
zaal vol mensen op een netwerkbijeenkomst

Ook in 2018 reikt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de KoopWijsPrijs uit. De prijs gaat naar een ambitieus, vernieuwend opvallend project Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI).

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.