donderdag 17 mei 2018

Verzekeraar NN moet meer besparen dan verwacht

Verzekeraar NN moet meer besparen dan verwacht
NN Group (Nationale-Nederlanden) snijdt nog dieper in de kosten. De verzekeraar wil tegen 2020 circa 400 miljoen euro hebben bespaard ten opzichte van ijkpunt 2016.
Lees verder

Vijfde ondernemers loopt door personeelstekort tegen beperkingen aan
Een vijfde van de ondernemers wordt bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten momenteel afgeremd door een tekort aan personeel.
Lees verder

Piloten Brussels Airlines staken in juni mogelijk opnieuw
Pilotenvakbonden en Brussels Airlines hebben na nog eens vijftien uur onderhandelen opnieuw geen akkoord bereikt over arbeidsvoorwaarden. Nieuwe stakingen volgen mogelijk in juni.
Lees verder

RTL verdient meer aan televisiereclame in Nederland
Mediabedrijf RTL verdiende het afgelopen kwartaal meer geld met televisiereclames in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Die hogere opbrengsten werden grotendeels tenietgedaan door ongunstige...
Lees verder

'Vertrekkende Amsterdammers stuwen woningprijs in andere gemeenten'
Bezitters van een woning in Amsterdam die uit de hoofdstad verhuizen, drijven mogelijk de huizenprijzen op in hun nieuwe woonplaats. Ze hebben door de overwaarde op hun oude huis namelijk meer...
Lees verder

Opvolger IJslandse bank Kaupthing naar beurs
De IJslandse bank Arion Bank wil naar de beurs in Reykjavik en Stockholm. Deze bank is de opvolger van Kaupthing, de grootste bank van IJsland voordat de bankencrisis uitbrak.
Lees verder

Duitse chemiereus wint zaak over gebruik fipronil in landbouw
De in 2013 ingestelde beperkingen op het gebruik van het giftige insecticide fipronil in de landbouw zijn niet goed gemotiveerd.
Lees verder

Franse kappersgigant Provalliance breidt verder uit in Nederland
De Franse kappersgigant Provalliance verstevigt zijn grip op de Nederlandse kappersmarkt. Door een fusie met het Nederlandse Wave International krijgt het de leiding over in totaal 375 kapperszaken.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.