zondag 20 mei 2018

'Veel mis met klachtenafhandeling telecombedrijven'

'Veel mis met klachtenafhandeling telecombedrijven'
Ruim driekwart van de Europese telecombedrijven geeft online niet duidelijk weer waar consumenten terechtkunnen met klachten. Dat blijkt uit onderzoek van de Europese toezichthouders, waaronder de...
Lees verder

'Overheid mag in dertien landen uitkeringen aan Nederlanders niet korten'
Het ministerie van Sociale Zaken kort in sommige gevallen ten onrechte uitkeringen aan Nederlanders in het buitenland. In dertien landen moet het ministerie nu toch het volle pond betalen.
Lees verder

Meeste kwaliteitswijnen uit Frankrijk dit jaar goedkoper
Bordeaux-wijnen zijn dit jaar over het algemeen goedkoper dan vorig jaar. De belangrijkste Franse wijnboerderijen maakten de afgelopen week de prijzen bekend van de oogst van 2017.
Lees verder

'Boeing Air France in de hangar door dwarsliggende piloten'
Air France moet een pasgekochte Boeing 787 Dreamliner aan de grond houden. Dat is het gevolg van de weigering van pilotenvakbond SNPL om een overeenkomst over nascholing te tekenen met de directie.
Lees verder

China doet handelsconcessie aan Verenigde Staten
China en de Verenigde Staten zijn zaterdag overeengekomen om maatregelen te nemen om het handelstekort van de laatstgenoemde te verminderen. Uit onderhandelingen is gekomen dat China meer Amerikaanse...
Lees verder

Nederlandse waterstofmotor maakt Chinese busjes schoner
In Nederland is nauwelijks een stadsbus of auto te vinden die op waterstof rijdt, maar in China timmert de Nederlandse waterstofmotorbouwer HyMove flink aan de weg.
Lees verder

Voorzitter bestuur LG Koo Bon-moo (73) overleden
De voorzitter van het bestuur van electronicabedrijf LG Koo Bon-moo is zaterdag op 73-jarige leeftijd overleden. 
Lees verder

China en Verenigde Staten beƫindigen handelsoorlog
China en de Verenigde Staten stoppen met de handelsoorlog. Dat is de uitkomst van besprekingen die sinds dinsdag in Washington gevoerd werden.
Lees verder