dinsdag 15 mei 2018

Toestellen OnePlus officieel bij Belsimpel

Toestellen OnePlus officieel bij Belsimpel
Belsimpel wordt de officiële vertegenwoordiger van het Chinese smartphonemerk OnePlus. De samenwerking werd maandag aangekondigd.
Lees verder

Belgische Unie van Zelfstandige Ondernemers waarschuwt voor bol.com
De Belgische Unie van Zelfstandige Ondernemers beschuldigt bol.com van 'oneerlijke praktijken'. Volgens Unizo verwijdert de Nederlandse marktplaats regelmatig artikelen om ze vervolgens zelf te verkopen.
Lees verder

Showpad-oprichters investeren 600.000 euro in Gentse start-up Influo
Showpad-oprichters Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere stoppen 600.000 euro in het Gentse Influo. Het technologiebedrijf, dat zich focust op influencer marketing, wil dat kapitaal inzetten voor een snelle internationale expansie.
Lees verder

's Werelds eerste cyborg naar Dutch Digital Day
Dit jaar brengt Dutch Digital Day wereld's eerste cyborg naar Amsterdam: Neil Harbisson. Geboren met een visuele handicap breidde hij zijn lichaam uit met een antenne die verwerkt is in zijn schedel. Op 29 juni neemt hij het publiek mee in zijn wereld.
Lees verder

Tim Armstrong (Oath) genoemd als opvolger Sorrell
Tim Armstrong en Keith Weed volgen mogelijk CEO Martin Sorrell op bij reclamereus WPP.
Lees verder

HelloFresh naar twee miljoen abonnees
De verkoper van maaltijdboxen HelloFresh zag het aantal abonnees afgelopen jaar met 62 procent groeien tot 1,9 miljoen. Het claimt marktleiderschap in de VS en stelt de omzetverwachting omhoog bij naar 30 à 35 procent.
Lees verder

Facebook zet zeker 200 apps op zwart na privacy-onderzoek
Facebook heeft de toegang tot zeker 200 apps geblokkeerd als gevolg van zijn nieuwe privacybeleid.
Lees verder

Ace & Tate biedt online oogtest aan
Het Nederlandse brillenmerk Ace & Tate, met bijna dertig winkels in Nederland en de rest van Europa, introduceert naar eigen zeggen de eerste online oogtest in Europa. Dat doet het samen met de Nederlandse start-up easee.
Lees verder

AH stopt met slimme koelkastmagneet Hiku
Het was een noviteit waar Amazon de kranten mee haalde, maar dan op Nederlandse bodem. Een jaar lang testte Albert Heijn of het met een slimme koelkastmagneet zijn klanten anders kon laten winkelen. Daar komt binnenkort een einde aan.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.