woensdag 16 mei 2018

Startup toont eerste crypto bierautomaat

Startup toont eerste crypto bierautomaat
Civic lanceert in de VS de eerste bierautomaat die cryptomunten accepteert. Tegelijkertijd wordt met behulp van de blockchain de leeftijd gecontroleerd.
Lees verder

Didi begint VS-proeven autonome voertuigen
Het Chinese taxibedrijf Didi is het laatste in een lange rij technologiemakers die een vergunning heeft bemachtigd om met zelfrijdende wagens de weg op te mogen in de staat Californië.
Lees verder

'Valencia populairder dan Barcelona voor een citytrip'
Google heeft onderzocht op welke termen Nederlandse reizigers het meest zoeken. Het opvallendste resultaat is dat Valencia populairder is geworden als citytripbestemming dan Barcelona.
Lees verder

Youtuber pleit voor Windows XP 2018 Edition
Hoewel Microsoft de ondersteuning voor Windows XP al in 2014 heeft stopgezet, wordt de systeemsoftware nog altijd gebruikt, met een marktaandeel van 6,13 procent. Youtuber Kamer Kaan Avdan pleit voor een gemoderniseerde versie.
Lees verder

Montapacking opent achtste vestiging in Breda
Fulfillmentbedrijf Montapacking opent in Breda een nieuw logistiek centrum, eigenlijk vooral ten behoeve van een van haar klanten Dekbed-Discounter.nl.
Lees verder

Fraude met mobiele advertenties zowat verdubbeld
Fraude met mobiele advertenties is zowat verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Dat stelt het bureau Adjust uit Berlijn.
Lees verder

Tim Cook: 50 miljoen abonnees voor Apple Music
Apple Music heeft inmiddels 50 miljoen betalende gebruikers voor Apple Music. Dat vertelde CEO in een interview met persagentschap Bloomberg.
Lees verder

Facebook verwijderde 538 miljoen nepaccounts in eerste kwartaal
Facebook verwijderde in het eerste kwartaal van 2018 niet minder dan 538 miljoen nepaccounts. Dat was overigens minder dan de 694 miljoen van het kwartaal ervoor.
Lees verder

1 miljoen euro groeikapitaal voor social delivery startup Homerr
Het logistieke netwerk van buurtgenoten Homerr heeft van een groep private investeerders onder leiding van CNBB Venture Partners 1 miljoen euro groeigeld gekregen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.