dinsdag 8 mei 2018

Sprout: Anna van Nunen legt uit waarom je als startup naar een festival moet

Anna van Nunen legt uit waarom je als startup naar een festival moet
Directeur Anna van Nunen (30) van innovatie-organisatie Innofest struint de komende maanden festival na festival af om ondernemers daar innovaties te laten testen. 'Startups kunnen hierdoor gemakkelijker de stap naar de markt zetten.'
Lees verder

Zo werd Jeff Bezos de rijkste man op aarde
Jeff Bezos is met een vermogen van 131 miljard dollar de rijkste man van de wereld. Toch heeft uitgerekend híj jarenlang een broertje dood gehad aan winst maken. Journalist Peter van Lonkhuyzen probeert in Denken als Jeff Bezos de groeigeheimen van Bezos uiteen te zetten.
Lees verder

Dit is waarom Nederland zo'n succesvol handelsland is
Wat maakt Nederland tot een van de succesvolste handelslanden ter wereld? En hoe blijven we groots in een sterk globaliserende wereld? Op die vragen probeert Sprout-expert Saskia Maarse een antwoord te formuleren.
Lees verder

'Fietsenwinkel.nl misleidt met test en recensies'; Branson wordt private equity-investeerder
Ondernemersnieuws: 'Fietsenwinkel.nl misleidt met test en recensies', Richard Branson wordt private equity-investeerder en modemiljardair Pinault (Gucci) steekt miljoenen in koptelefoon.
Lees verder

De regel van 3: zo voorkom je dat je presentatie een bombardement van informatie wordt
Veel presentaties kampen met een overdosis aan informatie, stelt Sprout-expert Hedwyg van Groenendaal. Zij legt uit hoe je meer impact maakt met de magie van de regel van 3.
Lees verder

Verplichte laadpalen voor ondernemers: dit verandert er vanaf 2020
Heb je een bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplekken? Dan moet je vanaf 2020 investeren in laadpalen voor elektrische auto's. Een toelichting op de nieuwe regels. 
Lees verder

De Mol koopt maker slimme sportcamera's; Nederlandse elite-datingapp naar VS
Ondernemersnieuws: John de Mol voegt Tsjechische startup (deels) toe aan imperium, The Inner Circle wil USA veroveren en Nederlander lanceert 's werelds eerste geparfumeerde ruitenwisservloeistof.
Lees verder

3 manieren waarop leiders hun bedrijf schade toebrengen
Leiders kunnen hun organisatie maken en breken. Wat kenmerkt de slecht presterende leider? Dit blijkt een roddelende carrièretijger die vergaderingen het liefst voortijdig verlaat.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.