woensdag 16 mei 2018

Sprout: 7 tips om gezond te blijven als ondernemer

7 tips om gezond te blijven als ondernemer
Als ondernemer en drijvende kracht in je bedrijf is een goede gezondheid essentieel om goed te kunnen presteren. Arko van Brakel geeft 7 tips. 
Lees verder

Terugkijken: het webinar over de GDPR / AVG-wetgeving
Op 25 mei treedt de privacywet GDPR/AVG in werking. Vanaf dat moment moet ieder bedrijf in Europa voldoen aan strenge regels rondom de opslag en verwerking van persoonsgegevens. In het webinar van Sprout en VraagHugo geven Pim Betist (oprichter VraagHugo) en Menno Weij (advocaat en partner bij SOLV Advocaten) antwoord op de meest prangende vragen. 
Lees verder

Wat alle investeerders in Silicon Valley van je willen weten
Wanneer ben je klaar voor Silicon Valley? René Bonvanie, Chief Marketing Officer bij Palo Alto Networks en directielid van diverse startups in de Bay Area geeft een paar nuttige tips. 
Lees verder

De vegahype compleet: plantaardige biefstuk opereert in groeimarkt
Het Nederlandse voedselbedrijf Vivera heeft een vegaprimeur: de eerste plantaardige biefstuk ter wereld komt nog deze maand in de schappen te liggen van de supermarkt. Het bedrijf speelt hiermee slim in op een groeiende markt.
Lees verder

Homerr haalt geld op voor social delivery; geld spoot eruit bij Supertrash
Ondernemersnieuws: Homerr haalt miljoen op voor social delivery, het geld spoot eruit bij Olcay Gulsens Supertrash en Jan Six tikt onbekende Rembrandt op de kop voor anderhalve ton.
Lees verder

Deze startup helpt bedrijven die bedolven worden onder een lawine van privépakketjes
Vooral grotere bedrijven verzuipen in een groeiende berg privépakketjes van medewerkers. Startup van de week Mypup bedacht een oplossing.
Lees verder

Leiderschap: wees goed in weinig, maar wel heel goed
Leiderschapsexpert Joël Aerts geeft je tips voor het ontwikkelen van je leiderschap als ondernemer. In de derde aflevering: een goede leider kenmerkt zich niet door het ontbreken van zwakke punten, maar door het hebben van een paar hele sterke.
Lees verder

10 tips om samenwerking aan te jagen
Je bedrijfscultuur is meer dan een fijne lunch of onbeperkte vakantiedagen. Hoe goed werkt iedereen samen bijvooorbeeld? 5 tips om de samenwerking een boost te geven.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.