dinsdag 15 mei 2018

Sprout: 1,5 miljoen voor techbedrijf Physee; medeoprichter Greenchoice onderneemt in Iran

1,5 miljoen voor techbedrijf Physee; medeoprichter Greenchoice onderneemt in Iran
Ondernemersnieuws: techstartup Physee haalt een investering van 1,5 miljoen euro op, Greenchoice-oprichter Michiel Rexwinkel investeert in een duurzaamheidsproject in Iran en Nederlanders facebooken door.
Lees verder

5 ondernemerslessen van Sander Lusink, mede-eigenaar van modeketen Oger
Na het wegvallen van hun vader door ziekte is de leiding van herenmodeketen Oger in handen van broers Martijn en Sander Lusink. Die laatste deelt zijn 5 belangrijkste ondernemerslessen.
Lees verder

Dit zijn 25 beste jonge ondernemers van 2018; gratis beleggingsapp Robinhood bijna 6 miljard waard
Ondernemersnieuws: dit zijn de 25 onder de 25 van 2018, gratis beleggingsdienst Robinhood bijna 6 miljard waard en B.Amsterdam struikelt in New York. 
Lees verder

Dit zijn de 25 beste jonge ondernemers van 2018
Met veel trots presenteert Sprout de beste jonge ondernemers van Nederland. De 25 onder de 25 van 2018 zijn ambitieus, leergierig en staan te popelen om hun bedrijf hard te laten groeien.
Lees verder

Hoe een onduidelijke factuur leidt tot het vervallen van de betaalplicht
Voorkom discussie achteraf en maak vooraf goede afspraken over facturen, schrijft Sprout-expert Charlotte van Eeden. Een praktijkvoorbeeld laat zien waarom.
Lees verder

LIVE: kijk nu mee met het AVG/GDPR-Webinar van Sprout en VraagHugo
Op 25 mei treedt de privacywet GDPR/AVG in werking. Vanaf dat moment moet ieder bedrijf in Europa voldoen aan strenge regels rondom de opslag en verwerking van persoonsgegevens. Hoe wordt jouw bedrijf AVG-ready? Kijk mee met het gratis webinar van Sprout en VraagHugo.
Lees verder

Blendle krijgt 4 miljoen groeigeld; 1 miljoen voor ALS-product
Ondernemersnieuws: Blendle haalt 4 miljoen euro op bij Bookspot, startup voor ALS-innovaties MindAffect verwelkomt 1 miljoen euro op de rekening en Vandebron geeft de energiebranche weer eens een welgemeende middelvinger.
Lees verder

Jonge ondernemer zijn: is dat een voor- of nadeel?
Sprout staat met de kersverse 25 onder de 25-lijst helemaal in het teken van jong ondernemerschap. Maar hoe is het nu precies om op jeugdige leeftijd te ondernemen? Heeft zoiets vooral voor- of nadelen? De jonge ondernemers uit onze lijst vertellen. 
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.