vrijdag 18 mei 2018

RetailSonar opent Nederlandse vestiging

RetailSonar opent Nederlandse vestiging
Het Belgische technologiebedrijf RetailSonar stelt zijn tools op het gebied van geomarketing nu ook beschikbaar voor de Nederlandse retailmarkt. Met behulp van locatieplanning modules kan berekend worden waar winkels of kantoren het beste geopend kunnen worden om de totale omzet te maximaliseren.
Lees verder

Websuper Ocado verkoopt technologie aan derden
De Britse online super Ocado doet het goed, vooral met de verkoop van zijn Ocado Smart Platform aan derden.
Lees verder

Webshop Bergfreunde groeit tot 67 miljoen euro
Outdoorspecialist Bergfreunde zag de online verkopen in 2017 met zeventien miljoen groeien tot 67 miljoen euro.
Lees verder

About You naar miljard euro omzet
De in Nederland nog betrekkelijk nieuwe online kledingwinkel About You wil binnen drie à vier jaar groeien tot een omzet van een miljard euro.
Lees verder

'Microsoft werkt aan goedkopere versies Surface tablets'
Microsoft overweegt goedkopere varianten van zijn Surface tablets. Al in de tweede helft van dit jaar komt er een Surface tablet die ongeveer 400 dollar kost.
Lees verder

Sky News met gezichtsherkenning bij royal wedding
De Engelse tv-zender zet kunstmatige intelligentie in bij de uitzending van het huwelijk van Prins Harry morgen. De computer herkennen de honderden gasten automatisch, omcirkelen hen in beeld en detailleren de relatie tot het prinselijk paar.
Lees verder

Google Pay bijna live in Duitsland
Banken proberen met apps de rol van de fysieke portefeuille over te nemen, maar partijen als Apple en Samsung doen net zo hard. Google voert een gestage uitrol door in Europa. Duitsland lijkt bijna aan de beurt.
Lees verder

EternalBlue-exploit weer populair
Ransomware WannaCry is uitgeraasd, maar het onderliggende systeem EternalBlue vormt nog steeds een gevaar. Dat zegt online beveiliger ESET.
Lees verder

Nieuwe campagne Eindhoven Airport: #eindjevliegen
Eindhoven Airport heeft een nieuwe merkcampagne gelanceerd, die is ontwikkeld door IN10. Daarin ligt de focus op de tachtig bestemmingen die het netwerk van de Brabantse luchthaven inmiddels telt.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.