dinsdag 8 mei 2018

Nieuwe evenementen waar je bij wilt zijn zoals: B2B.Commerce Event – Hét B2B (e-)Commerce evenement van 2018

B2B.Commerce Event – Hét B2B (e-)Commerce evenement van 2018
Ben je werkzaam bij een groothandel, fabrikant of distributeur? Dan kan het je niet ontgaan zijn dat commerce voor B2B steeds belangrijker wordt. Wij laten jou aan de hand van inspirerende business cases en keynote sessies ervaren wat er nodig is om commerce binnen jouw onderneming tot een (nog groter) succes te maken.
Lees verder

Masterclass – user experience voor eHealth
Deze masterclass leert je hoe je software met een persoonlijkheid kunt ontwerpen. Door de versnelde digitalisering komt de kwaliteit en de menselijke maat van eHealth software onder druk te staan. We laten zien hoe eHealth software stapsgewijs kan worden ontwikkeld en hoe het user-centered design proces in de praktijk kan worden toegepast.
Lees verder

Masterclass online marketingstrategie
Het kan bijzonder uitdagend zijn om bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een online marketingroadmap. Want hoe brengt u de strategie in kaart waarmee u het maximale uit uw budget haalt en uw doelstelling behaalt? De gratis masterclass die we organiseren op 17 mei, geven u handvatten waarmee u een datagedreven roadmap opstelt zodat u maximale ROI behaalt uit uw online marketingactiviteiten. Het opstellen van een roadmap hoeft niet uitdagend te zijn. In deze masterclass passen we theorie, data, kennis en ervaring toe op een case van een multibrand retailer en een merk. Beide cases hebben hun eigen uitdagingen, waardoor de invulling van de roadmap verschilt. We laten u zien hoe u zorgt voor de juiste data, deze analyseert en vertaalt naar acties voor verschillende online marketingkanalen.
Lees verder

Smart Data Retail Seminar
Tijdens het retailseminar van EDM op donderdag 17 mei in het Miele Experience Center in Vianen laten we u zien hoe u met een datagedreven marketing klantgedreven kunt opereren. Met sprekers als Monique Lekkerkerker (Miele Nederland), Constant Berkhout (over Marqt) en Job van den Berg (Kantar) bent u verzekerd van inspirerende en leerzame talks toegesneden op de dagelijkste praktijk van (database) marketeers en dataspecialisten in de retail.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.