vrijdag 18 mei 2018

Nieuw: Management Support Summerclass

Leer van drie experts wat jij zélf kunt doen om je werkgeluk te vergroten, en dat is meer dan je denkt
Kunt u deze e-mailing niet goed lezen, klik dan hier.
Laat je inspireren!

Heb jij zin in een inspirerende dag op een buitengewone locatie, waar je aan de slag gaat met het thema Werkgeluk? Kom dan naar de nieuwe Management Support Summerclass.

Je gaat samen met drie werkgelukexperts aan de slag om te herkennen wat jouw geluksverminderaars zijn en je krijgt tips hoe je daar zélf iets aan kunt veranderen. Want over één ding zijn deze drie experts het unaniem eens: op gelukkig werken heb je zelf meer invloed op dan je denkt.
Je leert in drie interactieve en afwisselende sessies:

Hoe je door zelfleiderschap meer invloed krijgt op gelukkig werken
Hoe je werkstress ombuigt naar werkgeluk
Je geluksverminderaars herkennen
Je persoonlijke geluksmakers beter benutten
Je positieve brein inzetten voor meer werkgeluk
Wat jou voldoening en werkgeluk oplevert
Bekijk het volledige programma >>
Onno Hamburger is psycholoog en werkt als senior trainer, coach en adviseur. Hij wordt in Nederland gezien als expert op het gebied van Gelukkig Werken en is veel gevraagd door kranten, tijdschriften, radio & TV.
Gerda Bos is een inspirerende trainer, coach, spreker en psycholoog. Haar specialismen zijn: het brein, communicatie, veranderen, zelfmanagement en loopbaanontwikkeling.
Roos Woltering is psycholoog, coach en trainer en wil vrouwen meer bewust maken van hun rol en positie op de werkvloer en de invloed die zij hier zelf op kunnen uitoefenen.
Je volgt deze summerclass bij Boerderij de Boerinn in Kamerik. Een inspirerende buitenlocatie gelegen in het Groene Hart die zich uitstekend leent voor buitenactiviteiten, waar we dan ook zeker gebruik van zullen maken.
26 juni nog vrij in je agenda?
Meld je dan nu aan voor deze inspirerende Summerclass!


Wilt u geen e-mailings meer ontvangen, klik dan hier.
IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.