woensdag 16 mei 2018

Nederlandse winkeliers zien omzet stijgen in maart

Nederlandse winkeliers zien omzet stijgen in maart
De detailhandel heeft in maart 1,5 procent meer omgezet dan in dezelfde maand een jaar eerder.
Lees verder

Vakbonden niet welkom bij pensioenoverleg in Tweede Kamer
Vakbonden voelen zich ronduit geschoffeerd omdat zij niet zijn uitgenodigd voor het Tweede Kameroverleg over rekenregels voor pensioenen. 
Lees verder

Schiphol volgens ACM niet in de fout met tarieven voor gebruikers
Schiphol is niet in de fout gegaan bij het vaststellen van de tarieven en voorwaarden die sinds april gelden voor gebruikers van de luchthaven. 
Lees verder

'Groot deel Nederlanders gaat meer betalen voor internet en tv'
Voor veel Nederlanders wordt internet, televisie en bellen duurder. Vrijwel alle aanbieders van deze diensten voeren in juli een prijsverhoging door.
Lees verder

Vakbonden uit meerdere landen dringen aan op einde flexwerk bij Shell
Vakbondsafgevaardigden uit tal van landen dringen erop aan dat Shell een einde maakt aan flexwerk. Ze zijn van plan tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de olie- en gasreus een...
Lees verder

Bedrijven beloven extra inspanning om vrouwen aan top te krijgen
Ondernemers en overheid gaan extra inspanningen leveren om meer vrouwen aan de top te krijgen. Dat is afgesproken met topmensen uit het bedrijfsleven, beleggers en vertegenwoordigers van...
Lees verder

'Honderden banen op de tocht bij bloemisten door btw-verhoging'
De voorgenomen verhoging van het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent heeft grote gevolgen voor bloemisten. Volgens onderzoek in opdracht van branchevereniging Vereniging Bloemisten Winkeliers...
Lees verder

Zweedse luchtvaartmaatschappij Nextjet vraagt faillissement aan
De Zweedse regionale vliegmaatschappij Nextjet heeft woensdag aangekondigd een faillissement aan te vragen. Alle vluchten die woensdag na 13.00 uur gepland stonden, zijn geannuleerd.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.