donderdag 17 mei 2018

'Multiculturele werknemers houden etniciteit op de achtergrond'

'Multiculturele werknemers houden etniciteit op de achtergrond'
De tweede generatie Turkse en Marokkaanse Nederlanders benadrukt zoveel mogelijk de overeenkomsten met hun collega's. Op de werkvloer proberen zij hun etnische identiteit op de achtergrond te houden.
Lees verder

Moederbedrijf MediaMarkt lijdt verlies
Het Duitse moederbedrijf van MediaMarkt, Ceconomy, heeft het afgelopen kwartaal een verlies van 109 miljoen euro geleden. Het retailconcern wijt dat voornamelijk aan een bijzondere waardevermindering...
Lees verder

Onlineverkoop Walmart met een derde omhoog
Supermarktgigant Walmart haalde in het eerste kwartaal een hogere omzet stijging dan verwacht. Dat komt mede door extra onlineverkoop op de Amerikaanse thuismarkt.
Lees verder

Online verkoop Walmart met een derde omhoog
Supermarktgigant Walmart haalde in het eerste kwartaal een hogere omzetstijging dan verwacht. Dat komt mede door extra online verkoop op de Amerikaanse thuismarkt.
Lees verder

Moederbedrijf MediaMarkt lijdt verlies in tweede kwartaal
Het Duitse moederbedrijf van MediaMarkt, Ceconomy, heeft het afgelopen kwartaal een verlies van 110 miljoen euro geleden.
Lees verder

Groen licht voor verkoop chiptak Toshiba
De verkoop van de chiptak van Toshiba kan worden afgerond, want de Chinese toezichthouder geeft toestemming voor de verkoop aan een consortium rond investeerder Bain Capital.
Lees verder

'Multiculturele werknemer houdt etniciteit op achtergrond'
De tweede generatie Turkse en Marokkaanse Nederlanders benadrukt zoveel mogelijk de overeenkomsten met hun collega's, blijkt uit een proefschrift van socioloog Ismintha Waldring van de Vrije...
Lees verder

Duitse chemiereus BASF wint zaak over gebruik fipronil
De in 2013 ingestelde beperkingen op het gebruik van het giftige insecticide fipronil in de landbouw zijn niet goed gemotiveerd. Daarom heeft het Gerecht van de Europese Unie een besluit van de...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.