woensdag 16 mei 2018

Montapacking opent fulfilment-magazijn voor klant Dekbed-Discounter

Montapacking opent fulfilment-magazijn voor klant Dekbed-Discounter
Fulfilmentbedrijf Montapacking opent een nieuw magazijn in Breda. Het fulfilment warehouse wordt speciaal ingericht voor klant Dekbed-Discounter.nl. Reden voor het dedicated dc is dat de dekbed webshop – volgens eigen zeggen – 'extreem hard groeit in het aantal orders alsmede het assortiment'.
Lees verder

Real time data maakt GVT slimmer en duurzamer
GVT koppelt een groot deel van zijn vrachtwagens en trailers in een zogenaamd fleet intelligence platform. Doel: minder brandstofverbruik en minder schades.
Lees verder

De Klok Logistics kiest voor WMS in de Cloud
Slimmere, snellere, efficiëntere warehousing. Om het warehouse proces verder te verbeteren investeert De Klok Logistics in een nieuw WMS. De logistieke dienstverlener kiest voor een cloud oplossing.
Lees verder

Start-up Stockspots steekt de grens over naar België
Online platform Stockspots biedt voortaan ook opslagruimte aan voor bedrijven in België. Om toegang te krijgen tot de markt bij onze zuiderburen, investeert logistiek vastgoed ontwikkelaar Montea in de Nederlandse start-up. Verwachting is dat het online platform dit najaar al honderd magazijnen aanbiedt met extra opslagruimte voor bedrijven. Het is onbekend hoe groot de investering is van Montea.
Lees verder

Fuso eCanter definitief onderweg in Nederland
Fuso eCanter is officieel gelanceerd in Nederland. 5 Nederlandse bedrijven kregen de duurzame vrachtwagens dinsdag overhandigd door Mercedes Benz Trucks.
Lees verder

Mainfreight start bouw XL-distributiecentrum
Mainfreight breidt zijn imperium verder uit. In Zaltbommel is de bouw begonnen van een XL dc van 50.000 vierkante meter.
Lees verder

Manhattan aan de slag met digitale vrachtmarktplaats
Manhattan Associates is een samenwerking aangegaan met FreightRover, een digitale vrachtmarktplaats. Daarmee krijgen vervoerders de mogelijkheid om betrouwbare capaciteit te vinden bij een groot aantal aanbieders.
Lees verder

DAF en VDL presenteren elektrische truck voor stadsdistributie
DAF Trucks en VDL presenteerden vanochtend in thuishaven Eindhoven gezamenlijk de eerste elektrische truck. De trekker is gebaseerd op de CF-uitvoering van DAF en heeft een actieradius van 100 kilometer op één acculading. De middelzware CF Electric is vooral geschikt voor distributie-activiteiten van hoge volumes in stedelijke gebieden. De truck wordt in eerste instantie de komende tijd in de praktijk getest door een aantal transportbedrijven.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.