donderdag 17 mei 2018

Meeste consumenten hebben nog geen ervaring met AR

Meeste consumenten hebben nog geen ervaring met AR
De meeste consumenten hebben geen ervaring met augmented reality op hun smartphone. Degenen die dat wel hebben gebruiken het frequent. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek van Thrive Analytics en Artillry Intelligence.
Lees verder

Zuckerberg naar Europees parlement voor uitleg privacy
Facebook CEO Mark Zuckerberg komt in het Europees parlement alsnog tekst en uitleg geven over het privacybeleid van zijn bedrijf naar aanleiding van het recente dataschandaal. Volgens parlementsvoorzitter Antonio Tajani komt Zuckerberg mogelijk volgende week al.
Lees verder

Meer jongeren verslaafd aan sociale media
In 2017 was 29 procent van de 18- tot 25-jarigen naar eigen zeggen 'verslaafd' aan sociale media. Dit was in 2015 nog 19 procent. Onder 25-plussers is het aandeel dat zich verslaafd voelt lager. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
Lees verder

Veel marketingbedrijven niet klaar voor AVG
Een week voor de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is nog niet iedereen klaar met de voorbereidingen. Dat blijkt uit onderzoek van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing.
Lees verder

Den Haag opent startup pand Apollo 14
Vandaag wordt in Den Haag het nieuwe startup pand Apollo 14 geopend in de Binckhaven. Met onder andere de Cabellero Fabriek, De Besturing, brouwerij De Kompaan, Secrid, Greenfox en Mama Kelly zijn alle ingrediƫnten aanwezig voor een 'bruisend gebied waar innovatie voor een betere wereld centraal staat', aldus de gemeente.
Lees verder

Bits of Freedom naar rechter voor Datavrije Muziek T-Mobile
Bits of Freedom stapt alsnog naar de rechter om de toezichthouder ACM te dwingen de regels met betrekking tot netneutraliteit te handhaven. Aanleiding is de dienst Datavrije Muziek van T-Mobile.
Lees verder

Digitale omzet RTL naar 190 miljoen euro
De digitale omzet van RTL Group is in het vierde kwartaal met 6,7 procent toegenomen naar 190 miljoen euro.
Lees verder

Europese adviestak voor advertentieplatforms RTL Group
Videoadvertentieplatforms SpotX en smartclip, allebei van RTL Group, hebben hun krachten nu dan echt gebundeld voor de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast is Elwin Gastelaars aangesteld als Head of Europe van de Advanced Solutions Group. Hij zal een adviestak voor SpotX in Europa gaan opzetten.
Lees verder

Munchery volgende slachtoffer op oververhitte maaltijdmarkt
De Amerikaanse maaltijdbezorger Munchery moet afslanken. Het bedrijf stopt met bezorgen in Los Angeles, New York en Seattle om zich te richten op zijn grootste markt San Francisco.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.