dinsdag 15 mei 2018

Matchmaking tijdens de Duits-Nederlandse handelsdag in Papenburg

Matchmaking tijdens de Duits-Nederlandse handelsdag in Papenburg

Heeft u interesse in zakendoen met Duitsland? En wilt u lokale partners vinden? Kom dan op 5 juni naar het netwerk- en matchmakingevenement tijdens de Duits-Nederlandse handelsdag in Papenburg, Duitsland.

De matchmaking is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemingen op zoek naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Het maakt daarbij niet uit in welke sector u werkt en of u producent, importeur, exporteur, handelaar, ontwikkelpartner of professional bent.

Lees verder

Industrie kan € 2,2 miljard aan energiebesparing benutten
Financiering: geld en rekenmachine

Energie-efficiency in de industrie is in potentie zeer groot. In Nederland liggen hiervoor plannen met een totale investeringsomvang van € 2,2 miljard.

Lees verder

North Africa Business Dialogue

Heeft u interesse in zakendoen met de regio Noord-Afrika? Wilt u in één middag spreken met de Nederlandse ambassades in Noord-Afrika (Algerije, Egypte, Libië, Marokko en Tunesië)? En met sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio? Kom dan 28 juni naar de North Africa Business Dialogue in Den Haag.

Lees verder

Matchmaking tijdens Holland Circular Economy Week

Wilt u meer weten over circulaire economie en uw netwerk op dat gebied vergroten? Bent u op zoek naar internationale zakenpartners, om samen oplossingen te vinden op het gebied van nieuwe technologie? Doe dan op donderdag 14 juni mee met de matchmaking tijdens de Holland Circular Economy Week (HCEW) in Utrecht.

De Holland Circular Economy Week (HCEW) is een internationaal programma voor deelnemers van over de hele wereld. Het hoogtepunt van de HCEW is het congres, met internationale sprekers op het gebied van Circulaire Economie.

Lees verder

Het klimaatakkoord gaat het land in met Ed Nijpels
Matchmaking - evenement - duurzaam

De CV de deur uit? Baas over je eigen energie? Verdienen aan duurzaamheid? Rijden in elektrische auto's? Het kabinet wil dat we 49 procent minder CO2 gaan uitstoten. Hoe dat moet?

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.