donderdag 17 mei 2018

Kom netwerken op het Francophone Africa Business Forum

Kom netwerken op het Francophone Africa Business Forum

Bent u ondernemer op het gebied van landbouw? En wilt u contacten leggen in Franstalig Afrika? Kom dan op 19 juni 2018 naar het Francophone Africa Business (FAB) Forum in Amsterdam. Het FAB Forum is het grootste evenement in Nederland over zakendoen in Franstalig Afrika.

Lees verder

Ruim 4.500 aanvragen voor SDE+ voorjaar 2018
Woldjerspoor

RVO.nl ontving 4.535 subsidieaanvragen voor hernieuwbare energie projecten tijdens de openstelling SDE+ voorjaar 2018. Het totaal aangevraagde subsidiebudget bedraagt € 5,3 miljard.

Lees verder

Equivalente maatregelen: aanmelden kan nog tot en met 1 juni 2018
Boer besproeit akker met tractor en apparaat

Had u de afgelopen jaren hogere gewasopbrengsten en wilt u daarom extra bemesten bovenop de huidige gebruiksnormen?

Lees verder

Informatiebijeenkomst CEF Transport call 2018

Wilt u een project uitvoeren dat bijdraagt aan vloeiend goederentransport en reizigersvervoer door Europa? De zevende call for proposals in CEF Transport is open. Op donderdag 21 juni hoort u meer over de prioriteiten en hoe uw projectvoorstel wordt beoordeeld.

Subsidie CEF Transport heeft als doel te komen tot één Europees netwerk om grensoverschrijdend vervoer en transport makkelijker te maken. Deze call is speciaal gericht op multimodale logistieke platforms, veiligheid op de weg en veilig parkeren en slimme digitale oplossingen voor grensoverschrijdend vervoer en transport.

Lees verder

450 miljoen voor infrastructuur projecten
CEF transport call 2018

De zevende CEF Transport call met een budget van ruim €450 miljoen is open. Tot en met 24 oktober 2018 kunt u subsidie aanvragen binnen 3 hoofddoelen en 15 subprioriteiten.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.