dinsdag 8 mei 2018

Interxion Datacenters breidt stevig uit in Amsterdam

Interxion Datacenters breidt stevig uit in Amsterdam
Interxion gaat een nieuw datacenter bouwen in Amsterdam. Daarnaast krijgt het Interxion Science Park datacenter een uitbreiding. Ook heeft Interxion een nieuwe locatie aangekocht op de Amsterdam Schiphol campus voor verdere uitbreiding.
Lees verder

Talpa neemt strategisch belang in Camvision
Talpa Network heeft een strategisch belang genomen in de Computer Vision startup Camvision s.r.o. Het in 2007 opgerichte technologiebedrijf richt zich op de ontwikkeling van intelligente systemen voor de volledig automatische registratie en online streaming van live sportwedstrijden en het ontwikkelen van sportanalyse-software.
Lees verder

KLM haakt aan op moederdag
KLM is gestart met een moederdagcampagne. 'Call your Mom moet moeders en kinderen samenbrengen via een nieuw interactief platform. Hier kunnen mensen over de hele wereld tot en met 11 mei 2018 videogesprekken houden met hun moeder.
Lees verder

Yael de Haan nieuwe lector Crossmediale Kwaliteitsjournalistiek
Yael de Haan is per 1 mei benoemd tot nieuwe lector van het Lectoraat Crossmediale Kwaliteitsjournalistiek van Hogeschool Utrecht. Dit lectoraat is onderdeel van Kenniscentrum Economisch Sterke en Creatieve Stad. De Haan is de opvolger van Piet Bakker, die 11 januari 2018 afscheid nam als lector.
Lees verder

Candid en Pervorm gaan strategische samenwerking aan
Candid Group, het onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing- en communicatiebureaus, en digitaal marketingspecialist Pervorm gaan een strategische samenwerking aan.
Lees verder

Microsoft gaat ontwikkelaars beter belonen
Microsoft gaat ontwikkelaars beter belonen. Dat maakte het bedrijf zojuist bekend op zijn ontwikkellaarsconferentie Build 2018. Voor applicaties in de Microsoft Store houdt Microsoft bij verkoop nog maar vijf procent in.
Lees verder

Deliveroo verzekert zelfstandige bezorgers
Deliveroo gaat wereldwijd gratis verzekeringen aanbieden aan alle 35.000 bezorgers die met het bedrijf werken. De verzekering komt na veel protest over de gedwongen ZZP-regeling van het bedrijf.
Lees verder

The Inner Circle verstevigt greep op Amerikaanse markt
Niet afgeschrikt door de plannen van Facebook om zich op de datingmarkt te begeven, breidt de Nederlandse datingapp The Inner Circle uit. Naar San Francisco, Toronto en Los Angeles en binnenkort naar grote Britse steden.
Lees verder

6 miljoen euro groeigeld voor studentenplatform HousingAnywhere
HousingAnywhere.com, het huisvesting platform voor internationale studenten, heeft 6 miljoen euro opgehaald in een Series B- financieringsronde geleid door het Zweedse Vostok New Ventures.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.