maandag 14 mei 2018

Infographic: waarom krijgt mijn site geen verkeer?

Infographic: waarom krijgt mijn site geen verkeer?
Geen of weinig bezoekers voor je site? Dat kan verschillende oorzaken hebben. In ieder geval is Google vaak de schuldige. Nog altijd komt een substantieel deel van het bezoekersverkeer van Google. Tenzij je site een brakke structuur heeft, simpelweg niet wordt geïndexeerd, je te veel websites hebt voor je activiteiten of alle content van elders komt.
Lees verder

Irene de Vos (OMD): 'Ik maak graag transformaties mee'
Irene de Vos werkte al met data voordat haar werkgevers die ├╝berhaupt hadden. Ze legde simpelweg zelf de fundamenten voor die nieuwe takken van sport. En bouwt verder bij een mediabureau.
Lees verder

Leen Bakker wil winkel en webshop beter integreren
Meubelzaak Leen Bakker wil winkel en webshop beter integreren, want die bestonden vooral naast elkaar. Dat zegt Debbie Klein, sinds drie maanden de baas van de retailer, in de Telegraaf.
Lees verder

Weinig beweging in koersen ICO's
De Initial Coin Offering (ICO) leek een aantrekkelijk alternatief voor een beursnotering in tijden dat de koers van Bitcoin en andere cryptomunten maar bleef stijgen. Maar na de crash van de cryptomarkt zit er nauwelijks nog beweging in de koersen, zo blijkt uit een analyse van de tien grootste ICO's.
Lees verder

Soundbar met Google Assistant en Android TV
Tijdens zijn ontwikkelaarscongres presenteerde Google vorige week een eerste soundbar. Dat wil zeggen: hij is eigenlijk van het bekende audiomerk JBL, maar heeft de Google Assistant en Android TV ingebouwd.
Lees verder

Nominatieronde voor LOEY Talent Award gestart
Deze week kunnen talentvolle ondernemers worden genomineerd voor de jaarlijkse LOEY Talent Award 2018. De LOEY Talent Award is de onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland.
Lees verder

77 procent van de gamingmarkt in handen van 25 bedrijven
77 procent van de totale gamingomzet van 121,7 miljard dollar gaat naar slechts 25 bedrijven. Dat concludeert het Nederlandse Newzoo in een nieuwe studie.
Lees verder

TRIMM wordt onderdeel ICOM netwerk
Full service internet bureau TRIMM, met als grote klanten Philips Lighting en Grolsch, wordt onderdeel van ICOM. Dit netwerk bestaat uit onafhankelijke reclame- en marketingcommunicatiebureaus met internationale opdrachten.
Lees verder

Eigenaren Bookspot en Storytel investeren 4 miljoen in Blendle
De nieuwe verschijningsvorm van boekenclub ECI, Bookspot geheten, en de Deense mede-eigenaar van Storytel investeren vier miljoen euro in media-app Blendle.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.