woensdag 16 mei 2018

Flixbus gaat naar Amerika

Flixbus gaat naar Amerika
FlixBus is van start gegaan met een aantal routes vanuit Los Angeles. Volgens de Duitse busvervoerder zijn ook Amerikaanse jongeren rijp voor 'het heruitvinden van het busproduct'.
Lees verder

Bidroom sluit Europese deal met Visa
Visa en Bidroom gaan samenwerken. Europese kaarthouders kunnen zes maanden gratis gebruikmaken van het hotelreserveringsplatform. Hiertoe is een driejarige overeenkomst gesloten.
Lees verder

Meetic start datingdienst voor 50-plussers
Meetic Group, in Nederland bekend van Lexa.nl, introduceert een nieuwe datingdienst Ourtime gericht op 50-plussers. Deze groep wordt steeds groter en 75 procent zou op zoek zijn naar een partner.
Lees verder

Belgische verfspecialist eindelijk Franstalig
De Oost-Vlaamse verfspecialist deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website, waarmee het bedrijf zowel de Waalse als de Franse markt wil bedienen.
Lees verder

SNS laat starters zelf online een hypotheek afsluiten
Starters met kennis van hypotheken kunnen sinds deze week zonder tussenkomst van een adviseur een SNS Hypotheek online afsluiten. De hypotheek kan echter alleen worden aangevraagd als klanten de kennis- en ervaringstoets succesvol hebben afgerond.
Lees verder

Tien redenen om naar Emerce Travel te gaan
Op 7 juni a.s. wordt voor de achtste keer Emerce Travel gehouden, in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Het is hét evenement voor online reisprofessionals. Nog geen kaartjes? Dit is waarom je Emerce Travel niet wilt missen.
Lees verder

'Airbnb voor magazijnruimte' breidt uit naar België
Belgische bedrijven kunnen voortaan via het online platform Stockspots magazijnruimte aanbieden. Dat is het resultaat van een samenwerking met Montea, een logistieke dienstverlener uit België, die ook een belang neemt in de Nederlandse startup.
Lees verder

HTC ontwikkelt blockchain smartphone
HTC heeft tijdens een congres in New York bevestigd dat het een blockchain smartphone ontwikkelt. Waarbij de veiligheid voorop staat.
Lees verder

Bruna stopt met 'Spotify voor lezen'
Tijdschriftenverkoper Bruna stopt met zijn drie jaar geleden gelanceerde abonnementsdienst Bliyoo. Abonnees kunnen overstappen naar Bookchoice.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.