vrijdag 18 mei 2018

Bijeenkomst Subsidies energie-innovaties

Bijeenkomst Subsidies energie-innovaties

Op 2 juli openen naar verwachting de subsidieregelingen 'Demonstratie energie-innovatie (DEI)' en 'Biobased Economy, groen gas en chemische recycling'. De regeling 'Hernieuwbare Energie' staat dan ook weer open. Komt uw projectidee mogelijk in aanmerking of wilt u meer weten? Hoor op 26 juni alle ins & outs én krijg advies op maat.

De bijeenkomst is er voor ondernemers, wetenschappers en onderzoekers met een energie-innovatie die:

Lees verder

Octrooiblog: Vissen naar interessante octrooien
Meisjes die vissen

Met het mooie weer zitten ze weer langs het water: sportvissers. Jaarlijks zijn vishengelattributen goed voor ruim 1.000 octrooipublicaties.

Lees verder

Meerdere subsidies energie-innovatie open op 2 juli
chemische recycling

Op 2 juli 2018 openen er meerdere subsidieregelingen voor energie- en klimaatinnovaties binnen de Topsector Energie. Deze regelingen maken Nederland schoner en economisch sterker.

Lees verder

Opening diverse invoertariefcontingenten in de zuivelsector juni 2018
kaas

Nieuwsbericht 18.039 - Van 1 tot en met 11 juni 2018 uiterlijk om 13.00 uur, kunt u voor diverse invoerregelingen in de zuivelsector invoercertificatenaanvragen voor de periode van 1 juli tot en met 31 d

Lees verder

Opening (digitale) inschrijving pluimveesector
Afrikaanse Kippen

Nieuwsbericht 18.038 - Van 1 tot en met 7 juni 2018, uiterlijk om 13.00 uur, opent de inschrijving voor enkele invoerregelingen in de pluimveesector.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.