maandag 14 mei 2018

B2B HOLLAND-missie voor Nederlandse importeurs van agrarische producten

B2B HOLLAND-missie voor Nederlandse importeurs van agrarische producten

Bent u actief in de agrosector? En bent u geïnteresseerd in zakendoen met Mexicaanse bedrijven? Meld u dan aan voor de agromissie B2B Holland en ga van 20 tot en met 24 mei met ons mee naar Guanajuato, om nieuwe kansen te verkennen.

Lees verder

Internationale matchmaking - Offshore Energy 2018

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy - olie, gas, wind op zee en andere maritieme energiebronnen? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 23 en 24 oktober 2018 een internationaal matchmaking. Dit vindt plaats tijdens het internationale maritieme energie event Offshore Energy in Amsterdam.

De matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om potentiele internationale zakenpartners te vinden.

Lees verder

Duurzame energiemarkt Canada kansrijk voor Nederlandse innovaties
Windmolens in veld bij zonsondergang

De Canadese windenergiesector groeit hard en staat in de top 10 van grootste windenergie-opwekkers ter wereld.

Lees verder

Grensoverschrijdende projecten met Nederlandse deelname krijgen 25 € miljoen
Interreg NoordWest Europa

16 Interreg Europe projecten met Nederlandse deelname krijgen dit jaar zo'n € 25 miljoen subsidie. Van deze 16 subsidie-aanvragen, zijn er 8 projecten waarbij Nederlandse partijen de voortrekker zijn.

Lees verder

Octrooiblog: De wapenwedloop van het spieken
Octrooiblog examen spieken

Voor ruim 200.000 middelbare scholieren beginnen op 14 mei de centrale examens. Dat wordt weer peinzen, pennen, stressen, en … spieken?

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.