woensdag 16 mei 2018

Al 52 miljoen naar verduurzaming sociale huurwoningen

Al 52 miljoen naar verduurzaming sociale huurwoningen
Ymere - aardgasvrije proef

Sindsdien januari 2018 kregen de woningcorporaties en particuliere verhuurders ruim € 52 miljoen aan subsidies van de Stimuleringsregeling energieprestatie huursector.

Lees verder

Marktconsultatie SDE+ 2019 van start
GrieneGreide

Tussen 25 mei en 11 juni organiseert Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de marktconsultatierondes over de verschillende categorieën van de Subsidieregeling voor Duurzame Energie (SDE+).

Lees verder

VvE's kunnen nu nog profiteren van Subsidie energiebesparing eigen huis
monitoren energiebesparing gebouwde omgeving

Verenigingen van Eigenaren - VvE's - kunnen alleen dit jaar nog subsidie aanvragen voor energiebesparing en verduurzaming voor hun gebouw.

Lees verder

MVI-Energie-seminar en Topsector Energie netwerkborrel 2018

Werkt u aan complexe, multidisciplinaire vraagstukken binnen de energietransitie, met een sterke maatschappelijke component? Laat op 20 juni u dan adviseren én inspireren over het programma Maatschappelijk Verantwoord Innoveren Energie (MVI-Energie). Hoor over subsidiemogelijkheden én lopende projecten.

Aansluitend het symposium bent  u welkom op de Topsector Energie netwerkborrel. Bij het aanmelden kunt u kiezen of u de hele dag komt of een deel van de dag.

Lees verder

ORIO helpt bij bouw drinkwaterzuiveringsinstallatie in Niamey
President van Niger legt eerste steen van drinkwaterzuiveringsinstallatie in Niamey

Op 18 april 2018 heeft Mahamadou Issoufou, president van de Republiek Niger, de eerste steen gelegd voor de bouw van de 4e drinkwaterzuiveringsinstallatie van Goudel in Niamey.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.