dinsdag 8 mei 2018

Active Ants komt in handen van Bpost

Active Ants komt in handen van Bpost
E-fulfilmentbedrijf Active Ants in Nieuwegein heeft een nieuwe aandeelhouder. Het Belgische postbedrijf Bpost neemt een meerderheidsbelang. De dagelijkse leiding blijft in handen van het huidige management.
Lees verder

Tom van Dam is weekwinnaar vier van voorraadtest
Masterstudent Tom van Dam van Tilburg University is vierde weekwinnaar van de Nationale Voorraadtest. Hij schrijft momenteel aan zijn thesis en hoopt in juni zijn studie af te ronden. In diezelfde maand mag hij tijdens de Nationale Voorraaddag laten zien waarom hij een plek verdient in het Slimstock Toptalent programma.
Lees verder

West-Brabant prolongeert Logistieke Hotspot nummer 1 positie
De regio West-Brabant is wederom uitgeroepen tot logistieke hotspot van het jaar. Een panel van 27 experts gaf de logistieke hotspot meeste stemmen. Op de tweede plaats eindigt Tilburg-Waalwijk gevolgd door Venlo-Venray dat genoegen moet nemen met plaats 3. Runner-up dit jaar is regio Almere-Lelystad-Zeewolde dat van plaats 21 in 2017 met stip naar nummer 12 stijgt.
Lees verder

DPD start met bezorging in brievenbus
Pakketbezorger DPD breidt haar dienstverlening uit met ParcelLetter service. Een nieuwe service waarbij pakketten, brieven en overige zendingen via de brievenbus geleverd worden.
Lees verder

MKB-claim: in Rijnmond 430 miljoen euro schade door truckkartel
Volgens berekeningen van MKB-Claim bedraagt het schadebedrag door het truckkartel alleen al voor gedupeerde ondernemers in Rijnmond circa 430 miljoen euro. Tijdens een bijeenkomst op dinsdag 8 mei wil de claimspecialist bedrijven informeren over wat ze kunnen doen om hun schade vergoed te krijgen.
Lees verder

UPS schudt management functies op
UPS schudt zijn management in Nederland, Luxemburg en Belgiƫ flink op. Tim Helsen, ceo Nederland vertrekt en krijgt en andere functie binnen UPS.
Lees verder

Van den Bosch neemt concurrent over
Van den Bosch Transporten investeert in zijn droogbulk activiteiten. De logistieke dienstverlener uit Erp neemt een concurrent over oom zijn positie te verstevigen.
Lees verder

Volvo laat trucks en auto's connecten
Volvo Trucks komt met de cloudservice Connected Safety. Volvo Cars had dit al en daarom kunnen beide Volvo entiteiten nu real-time informatie delen over risicovolle verkeerssituaties.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.