woensdag 11 april 2018

Sprout: Even voorstellen: Rutger Bremer (Momice)

Even voorstellen: Rutger Bremer (Momice)
Sprout is een netwerk van ambitieuze ondernemers. Regelmatig stellen we er een aan je voor. In deze aflevering: Rutger Bremer, die van spinoff Momice een succesvol bedrijf in de event-techsector maakte.
Lees verder

Overheid waarschuwt bedrijven voor China; YouTube-ondernemer is beste zzp'er van Nederland
Ondernemersnieuws: Bedrijven die naar China afreizen moeten deze week extra waakzaam zijn op cybercriminaliteit, Britt van Smeerdijk is de beste freelancer van Nederland en Jobbird komt naar de Amsterdamse grachten.
Lees verder

Investeerders vinden: 6 manieren waarop de Sprout Funding Toolkit je een voorsprong geeft
Groeikapitaal is de brandstof waarmee je je bedrijf naar grote hoogtes kan brengen, maar hoe vind en verleid je potentiƫle investeerders, en ga je vervolgens met de beste deal naar huis? Pak een voorsprong met de net gelanceerde Sprout Funding Toolkit.
Lees verder

Hoe Elon Musk door slim ondernemerschap de wereld vernieuwt
Wat kunnen we leren van Elon Musk? Die vraag stellen Erwijn Wijman en Jeanine Blaauw zichzelf in hun nieuwe boek Denken als Elon Musk. Ze schetsen een beeld van een maatschappelijk bewuste ondernemer met een onstilbare honger naar innovatie.
Lees verder

Chris Zadeh (Ophen): 'Overtref de verwachtingen en give it all'
Slechts een aantal startups groeit uit tot een scaleup. Ohpen, bank in de cloud, is er zo een. Deze Adyen voor bankadministraties groeit wat minder onstuimig, maar is in potentie net zo veelbelovend.
Lees verder

Deze vorm van passie kan je als ondernemer een burn-out bezorgen
Passie heeft ook een schaduwkant, blijkt uit nieuw onderzoek naar burn-outs bij ondernemers. 'Als je verkeerd gepassioneerd bent, is het veel moeilijker om tegenslagen te verwerken.'
Lees verder

Lubach daagt Zuckerberg uit: begin van het einde voor Facebook?
Facebook heeft er na Elon Musk opnieuw een vijand bij: Arjen Lubach. De Nederlandse tv-presentator verwijdert al zijn Facebook-pagina's en daagt Nederlanders uit hetzelfde te doen. Hoe lang nog totdat gebruikers het platform massaal de rug toekeren?
Lees verder

Mark Zuckerberg lekt eigen spiekbriefje; WakaWaka naar de beurs
Ondernemersnieuws: WakaWaka naar de NPEX, AI-startup van 4,5 miljard is duurste ter wereld dankzij Alibaba en Mark Zuckerberg slordig met spiekbriefje tijdens verhoor.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.