maandag 23 april 2018

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen
Websuper Picnic gaat na een proef in Utrecht, Ede en Veenendaal nu ook in andere steden op zondag de boodschappen bezorgen. Daarmee is Picnic naar eigen zeggen de enige supermarkt in Nederland die zeven dagen per week de boodschappen thuisbrengt.
Lees verder

Fors verlies voor Nederlandse tak Tele2 aan vooravond overname T-Mobile
Het gaat niet goed met de Nederlandse tak van Tele2. Het onderdeel leed in het eerste kwartaal een verlies van 249 miljoen Zweedse kroon, dubbel zoveel als een jaar geleden. De omzet daalde flink, van 1,7 miljard kroon in 2017 naar 1,5 miljard kroon dit jaar. Het aantal klanten voor mobiele telefonie nam met 30.000 […]
Lees verder

Kaartlezer iZettle met 'e-commercesuite'
iZettle slaat een nieuwe weg in met introductie van een lichtgewicht e-commercepakket. Het bedrijf stelt fysiek opererende MKB'ers in staat hun business te digitaliseren.
Lees verder

Rabo neemt belang in fintech startup GoCredible
Rabo Frontier Ventures (RFV), de strategische investeringstak van de Rabobank, neemt een belang in de Nederlandse fintech GoCredible.
Lees verder

De Persgroep en EndemolShine samen in video en formats
De Nederlandse takken van de Persgroep en EndemolShine sluiten voor meerdere jaren een samenwerkingsverband waarbij ze elkaars online videostrategie oplijnen.
Lees verder

Amazon lanceert AWS Blockchain Templates
Amazon is de volgende IT-gigant die zich begeeft in de wereld van blockchaintechnologie. Met de lancering van AWS Blockchain Templates wil het bedrijven helpen eenvoudig een netwerk op Ethereum of Hyperledger Fabric op te zetten.
Lees verder

Garmin stopt met Navigon apps
Garmin-dochter Navigon trekt half mei de stekker uit zijn navigatie-apps. Die zijn dan niet langer te downloaden, maar nog wel minstens twee jaar te gebruiken.
Lees verder

TripAdvisor koopt softwarebedrijf Bókun
TripAdvisor koopt softwarebedrijf Bókun uit IJsland om zijn niet-hotelomzet een impuls te geven. De start-up levert software om aanbieders van trips en activiteiten online te brengen.
Lees verder

Nieuwe voorstellen EU beloven lastenverlichting voor webwinkels
Ecommerce Europe, de Europese koepelorganisatie waar onder meer Thuiswinkel.org lid van is, is over het algemeen positief over het nieuwe plan A New Deal for Consumers van de Europese Commissie. Er komen andere regels rondom het gebruik van producten tijdens de zichttermijn.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.